Boder

Stort utvalg i hageboder og redskapsboder. Alle anneksene er impregnerte. Hagehusene kan brukes til mange ting. Her kan du plassere massasjebadet, oppbevare sykler, gressklipper, snøfreser eller ha en koselig sittegruppe under. Mulighetene er uendelige. Sunbelt Massasjebad har Norges største utstilling som man kan komme å se på når som helst. Vi...

Stort utvalg i hageboder og redskapsboder. Alle anneksene er impregnerte. Hagehusene kan brukes til mange ting. Her kan du plassere massasjebadet, oppbevare sykler, gressklipper, snøfreser eller ha en koselig sittegruppe under. Mulighetene er uendelige. Sunbelt Massasjebad har Norges største utstilling som man kan komme å se på når som helst. Vi har valgt å lagerføre høy kvalitet på hagehusene, å vil påstå vi har de beste på markedet og de beste prisene. De er meget enkle å sette opp, og man har god nytte av de til å oppbevare sine redskaper eller bruke de til andre ting.

Vi har også kunder som bruker de som utedo eller gjestehus.

Vi leverer til hele landet!

Les mer

Boder Det er 22 produkter.

Underkategorier

 • Gazebo

  Gazebo kan brukes til flere ting, blant annet massasjebad, barløsning eller spisested.

  Mulighetene er uendelig og vi leverer av høy kvalitet og til hele landet til billige priser. Sunbelt Massasjebad Norge har drevet med utendørs boblebad og tilbehør i over 14 år. Hos oss kan du alltid gjøre en trygg handel og vi vil alltid hjelpe deg i ettertid om det skulle være noe. På Notodden har vi Norges største utstilling av Gazebo og hageboder som man kan komme å se på når som helst. Kontakt oss for en hyggelig prat, så vil vi finne det produktet som passer deg best.

 • Anneks
 • Redskapshus

  Alle våre redskapshus er trykkimpregnerte og høy kvalitet. Sunbelt fokuserer på kvalitet samtidig som vi skal være billigst.

  Vi har Norges største utstilling av redskapshus og har mange redskapshus på lager. Vi tilbyr rask og enkel levering.

 • Hagehus

  Alle våre hagehus er i trykkimpregnert tre og av høy kvalitet.

  Hagehusene er enkle å sette opp, da de kommer som et enkelt byggesett.

 • Redskapsbod

  Våre redskapsboder er trykkimpregnert tre og høy kvalitet.

 • Peisbord

  Peisbord

Viser 1 - 22 av 22 produkter
Viser 1 - 22 av 22 produkter