Malta Utendørs spabad

Boblebad Malta er i en serie bad med Mallorca og Tenerife. Disse badene er i en rimelig serie som har de viktigste funksjonene som et massasjebad skal ha. Disse er godt vinter isolert for vårt klima i Norge.

Vi tilbyr også finansiering gjennom SVEA Finans. De har opptil 60 mnd delbetaling. Nominell rente fra 7,99%

Sjekk eventuell fraktpris før du søker, og gi oss beskjed dersom du søker til june@sunbeltspa.no eller telefon 90767611

SØK HER

Les merShow less
kr 54,900.00 (inkl. mva)
Relaterte produkter
Beskrivelse

 

Boblebad Malta er i en serie bad med Mallorca og Tenerife. Disse badene er i en rimelig serie som har de viktigste funksjonene som et massasjebad skal ha. Disse er godt vinter isolert for vårt klima i Norge. Hele denne serien har ikke akryl overflate men en mer skli sikker overflate. Denne overflaten blir brukt av andre store leverandører/fabrikker som er 2-3 ganger mer for badene sine.

Hvorfor kjøpe Malta fra Sunbelt Massasjebad Norge:


Vi kan tilby 50 ulike modeller i 25 ulike farger Fra to personers til svømmebasseng(Swimspa). Priser fra kr 29.990,-. Vi tilbyr sortemanget fra 5 fabrikker som vi har hoved agentur på i Norge, som har eksportert bad til Alaska og Canada i over 30 år (andre leverandører i Norge har stort sett kun en fabrikk). Kort leveringstid, 800-900 boblebad inne til enhver tid på vårt sentrallager, og vi har også ca 100 bad på lager her i Norge. En av markedets beste garanti ordninger, selve boblebadet er totalt vedlikeholdsfritt, og det finnes ikke treverk i boblebadet det hele tatt. Alle Boblebad fra oss leveres komplett med låsbart lokk, heldekkende bunn, lys (evt led lys) og svært brukervennlig display. Enkel montering, du trenger kun en kurs fra sikringskapet ditt og boblebadet fylles direkte fra hageslangen. Boblebadets rensesystem gjør at vannet kun trengs å byttes ca 1-4 ganger i året (boblebad med saltvannsrensing kun 1 gang pr år). Alle boblebad komponentene er levert av ledene produsenter på markedet (balboa,water way,lucite og akvaflow). Dette gjør det enkelt for deg som kunde og alltid har tilgang til reservedeler etter garanti tiden går ut. Vi gir deg også innføring i bruk av boblebadet samt opplæring for optimalvannkvalitet. Både boblebadet og kabinett er isolert, dette kombinert med vinterisolert lokk gjør at boblebadet kan stå ut under barske forhold hele året. Badet er isolert etter ”TERMOS” prinsippet. (En pumpe lager 600 w med varme). Med denne metoden å isolere på, vil du redusere strømforbruket ditt radikalt. Energien fra pumpene gjenvinnes i boblebadet et og bidrar til å holde elektrisitet kostnadene nede. Alle kunder som kjøper boblebad fra oss får brukerveiledning på Norsk. Vi har meget lang erfaring med salg og service av boblebad i Norge. Har et stort delelager i Norge og på sentrallager i Nederland til alle våre boblebad.

Tekniske spesifikasjoner:


Personer 5

Mål: 182 i diameter x 74 cm
Antall dyser 17
Dyser
LED lys
Automatisk filtreringssystem
Vannpumpe 1x3,0HK
3 kw varmeelement (Titanelement)
Lokk
Vinter isolert
Startpakke kjemikalier
Vedlikeholdsfritt kabinett
Heldekkende bunn i glassfiber plast (holder varmen inne og små kryp ute).
Badet er 100 % vedlikeholdsfritt (finnes ikke treverk i badet)
kontroll panel Balboa

Antall liter 700 liter
Vekt 220 Kgs
Vekt med vann 920 Kgs

Muligheter for strømtilkobling:

230 v/ 1-fas 16 amp

230 v/ 3-fas 10 amp

400 v/ 3-fas 10 amp

Hurtigstartguide for badet

Her har vi laget en meget informativ video av de fleste spørsmål fra kundene våre, se her

Her har vi laget hurtigstartguiden i PDF format, se her

Her har vi laget kortversjonen av displayinnstillingene, se her

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Volum
700 liter
Ramme
Vedlikeholdsfritt
Lengde
182 cm
Bredde
182 cm
Høyde
74 cm
Vekt
220 kg
Antall sitteplasser
5
Antall dyser
17
Kabinett
Kompositt
Filtersystem
Automatisk
Varmekolbe
3 kwh
Elektronikk
Balboa
Vannpumper
1
LED-lys
Ja
Strømtilkobling
230 v/ 1-fas 16 amp eller 230 v/ 3-fas 10 amp eller 400 v/ 3-fas 10 amp
Thermo lokk
Ja
Vedlegg
Teknisk info til elektriker
Teknisk info til elektriker for bad med 1 vannpumpe
Last ned (294.34KB)
Hurtigstartguide
Må leses før du starter opp ditt nye bad
Last ned (426.15KB)
Brukerveiledning
Her vil du finne all informasjon om hvordan du skal behandle ditt massasjebad. Det er meget viktig å lese hele denne, da vil du få enda større glede av ditt nye massasjebad!
Last ned (672.76KB)
ML 260
Brukerveiledning til display ML 260
Last ned (777.01KB)

Produktvideoer

Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
4-5 personer
kr 169,000.00 (inkl. mva)
Massajebadet er en av markedets aller beste på isolasjon, slik at du får lave driftskostnader. Rio kommer fra Clear Water spa i USA. Vi leverer til hele landet!
4-5 personer
kr 125,000.00 (inkl. mva)
Omega Boblebad er praktisk boblebad fra Coast Spas fra Canada. Massasjebadet har de viktigste funksjonene som et massasjebad skal ha. Coast Spas har patent i en rekke funksjoner som gjør massasjebadet helt annerledes...
4-5 personer
kr 115,000.00 (inkl. mva)
Boblebad Mallorca Superior er i en serie bad med Tennerife og Malta. Disse badene er i en rimelig serie som har de viktigste funksjonene som et massajebad skal ha. Disse er godt vinter isolert for vårt klima i Norge....
4-5 personer
kr 199,900.00 (inkl. mva)
Edge Massasjebad er et flott boblebad med plass til 6-7 personer og mye utstyr. Topp kvalitet fra Coast Spas i Canada. Vi leverer til hele landet!
4-5 personer
kr 99,000.00 (inkl. mva)
Boblebad Mallorca Deluxe er i en serie bad med Tenerife og Malta. Disse badene er i en rimelig serie som har de viktigste fuksjonene som et massejebad skal ha. Disse er godt vinterisolert for vårt klima i Norge.
4-5 personer
kr 81,200.00 (inkl. mva)
Boblebad Glance Comfort er i en serie boblebad med god kvalitet som er meget prisgunstige,men har de viktigste funksjoner som et boblebad skal ha.

Meny

Innstillinger