The Ultimate Boblebad

Fonteyn Spas har utviklet dette romslige boblebadet med mål om å lage et spa med flest mulig hydro-massasje muligheter.

Vi leverer til hele landet!

Les merShow less
kr 229,000.00 (inkl. mva)
Merkelapper:
You may also like
Beskrivelse

Sunbelt Spas har utviklet dette romslige boblebadet med mål om å lage et spa med flest mulig hydro-massasje muligheter.
The Ultimate har alt: en vertikal og horisontal bølge massasje i begge retninger, en fot vulkan dyse, nakke massasje, og en ergonomisk formet seng for en avslappende ben massasje.
Nyeste teknologi i området massasje har blitt brukt på dette boblebadet, som gjør at strålene med vann presser blodomløpet ditt mot hjerte for å få bedre blodsirkulasjon rundt kroppen i retning av hjertet. Ultimate ligger i navnet, og har alle de beste massasjesetene i hele kolleksjonen i et bad.

Hvorfor velge boblebad The Ultimate fra Sunbelt:

Vi kan tilby 50 ulike modeller i 25 ulike farger Fra to personers til svømmebasseng (Swimspa). Priser fra kr 29.990,-. Vi tilbyr sortimentet fra 5 fabrikker som vi har hoved agentur på i Norge, som har eksportert bad til Alaska og Canada i over 30 år (andre leverandører i Norge har stort sett kun en fabrikk). Kort leveringstid, 800-900 boblebad inne til enhver tid på vårt sentrallager, og vi har også ca 300 bad på lager her i Norge. En av markedets beste garanti ordninger, selve boblebadet er totalt vedlikeholdsfritt, og det finnes ikke treverk i boblebadet det hele tatt. Alle Boblebad fra oss leveres komplett med låsbart lokk, heldekkende bunn, lys (evt led lys) og svært brukervennlig display. Enkel montering, du trenger kun en kurs fra sikringsskapet ditt og boblebadet fylles direkte fra hageslangen. Boblebadets rensesystem gjør at vannet kun trengs å byttes ca 1-4 ganger i året (boblebad med saltvannsrensing kun 1 gang pr år). Alle boblebad komponentene er levert av ledene produsenter på markedet.(balboa, waterway,lucite og akvaflow). Dette gjør det enkelt for deg som kunde og alltid har tilgang til reservedeler etter garanti tiden går ut. Vi gir deg også innføring i bruk av boblebadet samt opplæring for optimalvannkvalitet. Både boblebadet og kabinett er isolert, dette kombinert med vinterisolert lokk gjør at boblebadet kan stå ut under barske forhold hele året. Badet er isolert etter ”TERMOS” prinsippet (En pumpe lager 600 w med varme). Med denne metoden å isolere på, vil du redusere strømforbruket ditt radikalt. Energien fra pumpene gjenvinnes i boblebadet et og bidrar til å holde elektrisitet kostnadene nede. Alle kunder som kjøper boblebad fra oss får brukerveiledning på Norsk. Vi har meget lang erfaring med salg og service av boblebad i Norge. Har et stort delelager i Norge og på sentrallager i Nederland til alle våre boblebad.

Teknisk info:


Antall plasser 10-11

Lengde 365 cm
Bredde 245 cm
Høyde 105 cm
Antall dyser 156 ( Kun roterende)
Ståldyser
Ipod tilkobling via bluetooth
LED lys
CD ozon
Bløte nakke puter
Automatisk filtreringsystem
Vannpumpe 4x3,0HK
3 kw varmeelemnt( Titanelement)
Antibakriell overflate( Microband)
Termolokk
Vinter isolert
Startpakke kjemikalier
Vedlikeholdsfritt kabinett
Heldekkende bunn i abs plast. ( holder varmen inne og små kryp ute)
Badet er 100 % vedlikeholdsfritt( finnes ikke treverk i badet)
Smart touch kontroll panel ( touch skjerm)
Antall liter 2500 liter
Vekt 900 Kgs
Vekt med vann 3400 Kgs
Tilkobling 240 V/1 x 20A eller 400 v/3 x 10 amp

Hurtigstartguide for badet

Her har vi laget en meget informativ video av de fleste spørsmål fra kundene våre, se her

Her har vi laget hurtigstartguiden i PDF format, se her

Her har vi laget kortversjonen av displayinnstillingene, se her

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Volum
2500 liter
Ramme
Vedlikeholdsfritt
Lengde
365 cm
Bredde
245 cm
Høyde
105 cm
Vekt
900 kg
Antall sitteplasser
11
Antall dyser
156
Kabinett
Kompositt
Overflatebehandling
antibakteriell Microband
Filtersystem
Automatisk
Varmekolbe
3 kwh
Elektronikk
Balboa
Vannpumper
4
LED-lys
Ja
Strømtilkobling
240 V/1 x 20A eller 400 v/3 x 10 amp
Ozon Rensing
Ja
Thermo lokk
Ja

Produktvideoer

Sist vist
8-10 personer
kr 229,000.00 (inkl. mva)
Fonteyn Spas har utviklet dette romslige boblebadet med mål om å lage et spa med flest mulig hydro-massasje muligheter. Vi leverer til hele landet!
7 andre produkter i samme kategori:
8-10 personer
kr 215,000.00 (inkl. mva)
Kansas er et stort familie bad med plass til opptil 10 personer! Nå med UV rensing til 4990,- inkludert i tilbudsprisen. Vi sender til hele Norge!
8-10 personer
kr 299,000.00 (inkl. mva)
Mirage Curve Massasjebad er et stort massasjebad med hele 7 sitteplasser, 1 seng og 82 dyser. Dette massasjebadet er perfekt for stor familien, eller deg som liker å ha god plass. Vi leverer til hele landet!
The Ecstatic Massasjebad Inspirasjon jacuzzi
SALG -48%
Tidsbegrenset tilbud
8-10 personer
kr 109,148.00 (inkl. mva) kr 209,900.00
Spabadet er meget godt utstyrt med musikkanlegg med forsterker, led belysning (puter og utvendig i hvert hjørne på badet) og vannfall. Dette spabadet har en helt ny form for vannmassasje floating massasje . Nå med UV...
8-10 personer
kr 159,000.00 (inkl. mva)
Massasjebadet er utstyrt med vannfall, stereo med aktiv sub, utvendig kabinettbelysning, termolokk og alt annet som er vanlig på et massasjebad.
8-10 personer
kr 184,529.00 (inkl. mva) kr 259,900.00
Dette spabadet er utstyrt med 42 tv, som kommer opp automatisk på siden av massajsebadet. Plass til mange personer. Vi leverer til hele landet!
8-10 personer
kr 135,641.00 (inkl. mva) kr 229,900.00
Spabadet er meget godt utstyrt med musikkanlegg med forsterker, led belysning (puter og utvendig i hvert hjørne på badet) og vannfall. Dette spabadet har en helt ny form for vannmassasje floating massasje . Nå med UV...

Meny

Innstillinger