Salg!
Helene 3 x 3 meter Redskapsbod Vis større
Helene 3 x 3 meter Redskapsbod

Helene 3 x 3 meter Redskapsbod

Nytt produkt

Redskapsboder og annekser i god kvalitet. NÅR KVALITET TELLER, er det Sunbeltspa.no som gjelder! Norges leverandør av boder og anneks.

Vi leverer til hele landet!

Flere detaljer

14 235 kr

-35%

21 900 kr

Prisen gjelder ved henting i butikk Notodden.
Ta kontakt for tilbud på hjemlevering - vi leverer til hele landet!

Produktvideoer

Mer informasjon

Redskapsboder og annekser i god kvalitet  NÅR KVALITET TELLER, er det Sunbeltspa.no som gjelder! Norges leverandør av boder og anneks.

Teknisk info Helene:


Lengde: 300 cm

Dybde: 300 cm

Høyde: 238 cm

Helene 9 M2 og er laget av 28 mm trykkimpregnert treverk.

Pakkestørrelse:

Lengde 410 m x Bredde  120 m x 50 m

Vekt: 450 kg

Underlags Takpapp  følger  med alle våre modeller. ( NB! Ikke Eline 300, Eline 240 og Carmen)

Gulv følger ikke med.

Sunbelt Massasjebad Norge har utstilt 17 redskapsboder og annekser i Notodden, så det går ann å ta turen for å se disse fysisk. Redskapsbodene/Anneksene som vi leverer er med trykkimpregnert treverk som et presset inn i treverket, for at den skal være bestandig mot været vi har i Norge. Vi kunne solgt med ordinært treverk som andre gjør for å få ned prisen, men med været vi har i Norge valgte vi ikke å gjøre dette. Med trykkimpregnert treverk vil du kunne ha glede av annekset/redskapsboden i mage år frem over, og ikke være redd for at det treverket skal råtne. Vi er redskap/annekseksperten som hjelper deg med å finne det perfekte annekset for din hage!

Sunbelt har et samarbeid med 442 andre forhandlere i Europa så vi har et meget stort utvalg på hele 1238 ulike modeller. Vi lagerfører de 17 best selgende modellene her på Notodden for omg levering, og har dem utstilt så det er mulighet for å komme å se disse live.

- Bygg en gjestehytte i hagen, eller kanskje et hjemmekontor utenfor hjemmets fire vegger? Mulighetene er mange med våre anneks byggesett, til en god pris. Noen av anneksene er laftet, mens andre kommer ferdig med moduler som bare monteres sammen. I mange tilfeller slipper du å tenke på byggesøknad dersom du velger et anneks under 15m2, men for å være sikker må du ta kontakt med kommunen der du vil bygge annekset. Noen anneks er best egnet til bruk i sommerhalvåret, mens andre er enkle å etterisolere, og kan egne seg godt til helårsbruk. Vi leverer redskapsboder, lysthus og lekestuer til hele Norge. Her finner du et stort utvalg av boder, redskapsboder, hagehus og lekestuer.

Vi bruker Bring til å sende til terminaler rundt i Norge. Det vanligste er at kunder henter selv på terminal med tilhenger. Vi kan organisere kranbil hjem med Bring.

Østlandet og Sørlandet kan vi bruke egen sjåfør, ta kontakt for fraktpris.

Her er liste over terminaler i alfabetisk rekkefølge vi leverer til:

Alta

Bergen

Drammen

Fauske

Fredrikstad

Førde

Gol

Hamar

Harstad

Haugesund

Kirkenes

Kongsvinger

Kristiansand

Leknes

Mo i Rana

Molde

Måløy

Narvik

Oslo

Otta

Røros

Sogndal

Sortland

Stavanger

Stokke

Stryn

Tana

Tromsø

Trondheim

Ålesund

21 Andre produkter i samme kategori: