Hvilket boblebad burde du velge til hytta?

På hytta tilbringes ofte fritiden med familie og venner, Med et utendørs massasjebad plassert på hytta, vil du kunne slappe av og kose deg mer. Tenk hvor avslappende det er å gå rett oppi et varmt massasjebad i 38c etter en lang dag på ski. Det er viktig å velge et bad som passer til deg og din families behov. Er dere mange på hytta, kan det være lurt å velge et spabad med plass til mange personer. Er dere ikke så mange, velg et mindre et. Man burde også vurdere om man vil ha boblebad med eller uten seng i det. Husk at sengen tar en del plass i badet. Sunbelt Massasjebad har Norges største utvalg av spabad i alle størrelser og design. Vi hjelper deg med å finne et som passer til deg.

Vi har en stor nyhet i 2016 som er at mange av våre bad er nå WiFi ready. Har du WiFi på hytta, kan du da kontrollere badet ditt uansett hvor du er i verden med en app på smarttelefonen din. Med et WiFi ready bad og WiFi på hytta kan du spare strømforbruk med å sette ned gradene når du ikke er der.

Alle våre bad er veldig godt utstyrt som er inkludert i prisen. Startpakke kjemikalier og lokk er alltid med i tilbudsprisen på alle massasjebad og motstrøms basseng.

Trygghet

Det er viktig for deg som kunde å føle deg trygg på din handel av utendørs boblebad. Det er mange penger som skal investeres i et produkt, og du skal ha massasjebadet i veldig mange år fremover. Vi i Sunbelt har 14års erfaring med spa. Vi er meget godt kjent i bransjen, og holder oss oppdatert ved å reise på messer rundt i verden for å se på nyheter og få nye agenturer. Vi har egne service arbeidere her på Notodden, samt at vi har et stort nettverk rundt i Norge med service arbeidere som er i nærheten av deg for å hjelpe. Vi anbefaler alle som skal kjøpe Jacuzzi å kjøpe av noen som har drevet lenge og har god økonomi. Sjekk gjerne økonomien til selskapet på www.proff.no . Er økonomien god, vil din forhandler mest sannsynlig være der i lang tid fremover.

Plassering og levering

Om du skal ha massasjebadet på terrassen er det viktig at terrassen din tåler denne vekten. Skal du felle det ned i terrassen, må du tenke på at det skal være lett tilgjengelig å komme inn i badet ved en eventuell reparasjon. Vi anbefaler derfor å lage luker til dette. Skal du ha boblebadet i hagen, er det viktig å ha en flat underlag til dette. Vi anbefaler derfor å støpe, slik at det ikke eventuelt synker. Man kan velge mellom å hente badet her på Notodden, få det tilkjørt av oss, vi kan sende badet til en terminal hvor du enten kan hente det selv, eller vi organiserer med kranbil derfra. Frakt og kranbil kommer eventuelt i tillegg.

Helikopter levering av boblebad

Montering

Montering må skje av en autorisert elektriker med egen kurs fra sikringsskapet. Det er ikke vanskelig, og kan skje ved veiledning over telefon fra oss.