Foam Fighter / Delphin Spa Foam Fighter / skumfjerner

Foam Fighter fjerner raskt skumdannelser i vannet. Brukes til massasjebad eller motstrømsbasseng.

Les merShow less
kr 179.00 (inkl. mva)
Relaterte produkter
Beskrivelse

Foam Down fjerner raskt skumdannelser i vannet.

Ofte kan det i spabad oppstå en lett skumoppbygning på vannoverflaten.
Foam Down løser denne utfordringen raskt og effektivt.

Bruksanvisning: Foam Down kan tilsettes så ofte det er behov. Tilsett 25-40 ml Foam Down over det uønskede skummet mens systemet går. Skummet vil da forsvinne etter få sekunder. Vedvarende og kraftig skumdannelse er tegn på at spavannet trenger å skiftes helt eller delvis.



TIPS:
Normalt er årsaken til skum et høyt innhold av fett og oljer som "piskes opp" når massasjefunksjonen i spabadet er slått på (spesielt ved bruk av luftmassasje). I de fleste tilfeller vil justering av pH- verdien og en sjokkloring langt på vei løse problemet.
Flytesvampen vi selger i nettbutikken vår er også effektiv på å forebygge skumproblemer.

Ved varig og kraftig skumoppbygning anbefaler vi å bytte ut deler av badevannet.

Datablad

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Vekt
1 kg

Produktvideoer

Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Rensemidler
kr 165.00 (inkl. mva)
Klor Quick Tabs for vannrensing i spa. Oppløses raskt i vann, slik at du får en hurtig desinfisering i vannet. Passer utmerket hvis det har vært flere i badet eller til swimspa.
Hjem
kr 329.00 (inkl. mva)
Metallioner kan forårsake grumsete eller grønt/brunt vann og i noen tilfeller kreves det et spesialprodukt for å overvinne problemet. Metallmagi binder metaller i vannet og hjelper til med å filtrere dem ut.  
Spa Tilbehør
kr 119.00 (inkl. mva)
Svampen har du oppi badet ditt for å fjerne oljer og lotion som har kommet i badevannet. Vask-bar og kan brukes flere ganger.
Spa Tilbehør
kr 349.00 (inkl. mva)
Filter rengjører er en utrolig praktisk filterrengjører som gjør det mye enklere å rengjøre filter til massasjebad. En nødvendighet. Kobles til hageslange.
16 andre produkter i samme kategori:
Spa Tilbehør
kr 249.00 (inkl. mva)
Praktisk hjelpemiddel for at barn kan benytte de dypeste setene i massasjebad. Husk at den skal fylles med vann.
Rensemidler
kr 1,495.00 (inkl. mva)
Aqua Finesse Swimspa er en av de letteste måtene for å vannet rent og bakteriefritt. Du bruker 2 tabletter i uka. Fjerner urenheter og organisk smuss. Tilsatt klaringsmiddel for å gi ekstra blankt vann. Aqua Finesse...
Kjemikalier
kr 689.00 (inkl. mva) kr 1,060.00
NYHET! Nå har vi også AquaFinesse spesielt utviklet for oppblåsbare spabad.Siden oppblåsbare spabad fungerer litt annerledes enn et spa med hardt skall, har AquaFinesse utviklet et unikt sett tilpasset det oppblåsbare...
Kjemikalier
kr 259.00 (inkl. mva)
Spa Klor Granulat løser seg raskere opp i vannet. Brukes for de med klor løsning til massasjebad og swimspa. Vi leverer til hele landet!
Rensemidler
kr 239.00 (inkl. mva)
Klorfritt oksideringsmiddel med rask virkning.Fjerner urenheter og organisk smuss. Tilsatt klarningsmiddel for å gi ekstra blankt og klart vann i massasjebadet.  Benyttes etter bading.
Rensemidler
kr 1,239.00 (inkl. mva)
Aqua Finesse er en av de letteste måtene for å vannet rent og bakteriefritt. Du bruker 1 tri klor tablett i uka og X antall ml veske(ferdig blandet) i forhold til antall liter vann det går i badet. Fjerner urenheter...

Meny

Innstillinger