Tilbehør Spabad

Alle utendørs massasjebad og swimspa trenger vedlikehold for å holde badet rent, bakterifritt og pent. Hos Sunbelt Massasjebad får du kjøpt alt av spadeler, kjemikalier, filter, lokkløftere, trapper og mye mer. Se vårt store utvalg i Norges største og billigste nettbutikk til spabad.

Tilbehør Spabad Det er 8 produkter.

Underkategorier

 • Lokkavløfter

  En lokk avløfter er like praktisk som trapp til utendørs massasjebad. Med en lokkløfter vil det være mye enklere å ta av lokket alene når du skal bade. Med en lokkløfter vil du bevare lokket til boblebadet ditt lengre. Vi er billigst på pris på lokkløfter

 • Trapper

  En trapp til massasjebad er et viktig tilbehør til ditt bad. Det gjør det enklere for liten og stor til å komme seg ut av svømmebassenget eller jacuzzien. Vi har trapper til veldig gunstige priser.

 • Thermolokk
 • Puter til boblebad og...

  Her finner du puter til forskjellige boblebad og swimspa.

 • Spa deler

  Her finner du alt av deler til ditt utendørs boblebad eller swimspa. Alle deler er slite deler og etter hvert må man muligens bytte noen slitasje deler.

  Sunbelt Massasjebad Norge har Norges største varelager når det gjelder utendørs spabad og deler. Vi har kunden i fokus, og vil da kunne tilby hjelp svært raskt. Man kan komme til Notodden for å hente fraktfritt eller så sender vi over hele landet med kort leveringstid.

  Det er viktig å ha riktig vannkjemi på din utendørs Jacuzzi, da bevarer du badet lengre.

Viser 1 - 8 av 8 produkter
Viser 1 - 8 av 8 produkter