Kretskort

Sunbelt Massasjebad har Norges største lager av utendørs boblebad og deler. Vi i Sunbelt har deler til alle typer spabad, da det brukes mye like komponenter i alle bad. Vi er opptatt av å yte god service til alle som har massasjebad, uansett om du har kjøpt av oss eller ikke.

Her vil du se alle kretskort vi har på lager.

Kretskort Det er 10 produkter.

Viser 1 - 10 av 10 produkter
 • 4 900 kr

  Kretskort Balboa GS 501SZ til massasjebad. Nummer står oppe på boksen der du kobler strøm. Noen kort kan være spesielle, så de må du inn på det grønne kretskortet og finne S/N nummer som står nederst til høyre. Vi sender til hele landet. Send oss en mail med bestilling.

  4 900 kr
 • 4 900 kr

  Balboa Kretskort 501 S Nummer står oppe på boksen der du kobler strøm. Noen kort kan være spesielle, så de må du inn på det grønne kretskortet og finne S/N nummeret som står nederst i høyre hjørne på kortet. Send oss en mail med bestilling.

  4 900 kr
 • 5 500 kr

  Balboa Kretskort 510 DZ til utendørs spabad. Nummer står oppe på boksen der du kobler til strøm. Noen kort kan være spesielle, så de må du inn på det grønne kretskortet å finne S/N nummer som står nederst til høyre på kortet. Send oss en mail med bestilling.

  5 500 kr
 • 5 500 kr

  Balboa Kretskort 510 SZ til utendørs massasjebad og swimspa. Nummer står oppe på boksen der du kobler til strøm. Noen kort kan være spesielle, så de må du inn på det grønne kretskortet og finne S/N nummeret som står nederst til høyre. Send oss en mail med bestilling.

  5 500 kr
 • 5 700 kr

  ACC Kretskort til massasjebad. Nummer står oppe på boksen der du kobler til strøm. Noen kort kan være spesielle, så de må du inn på det grønne kretskortet og finne S/N nummeret som står nederst til høyre. Vi sender til hele landet. Send oss en mail med bestilling.

  5 700 kr
 • 5 900 kr

  BP 2100 Kretskort. Nummert står på boksen der du kobler til strøm. Noen kort kan være spesielle, så de må du inn på det grønne kretskortet og finne S/N nummeret som står nederst til høyre. Vi sender til hele landet. Send oss en mail med bestilling.

  5 900 kr
 • 5 500 kr

  GS 523 DZ Kretskort. Nummert står på boksen der du kobler til strøm. Noen kort kan være spesielle, så de må du inn på det grønne kretskortet og finne S/N nummeret som står nederst til høyre. Vi sender til hele landet. Send oss en mail med bestilling.

  5 500 kr
 • 5 700 kr

  GL 2000 M3 Kretskort. Nummert står på boksen der du kobler til strøm. Noen kort kan være spesielle, så de må du inn på det grønne kretskortet og finne S/N nummeret som står nederst til høyre. Vi sender til hele landet. Send oss en mail med bestilling.

  5 700 kr
 • 5 500 kr

  GS 513 ZE Kretskort. Nummert står på boksen der du kobler til strøm. Noen kort kan være spesielle, så de må du inn på det grønne kretskortet og finne S/N nummeret som står nederst til høyre. Vi sender til hele landet. Send oss en mail med bestilling.

  5 500 kr
 • 4 990 kr

  Med denne WiFi modulen kan du enkelt styre badet ditt fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Du kan styre varme, lys, pumper osv. Smart måte å spare strøm, for eksempel deg som har bad på hytten. NB! Krever trådløst internett.

  4 990 kr
Viser 1 - 10 av 10 produkter