Rensemidler

Sunbelt Massasjebad har stort utvalg av kjemikalier som trengs til ditt massasjebad. Kjemikaliene er av topp kvalitet for å bevare ditt boblebad. Vi har rimelige priser.

Vi leverer til hele landet!

Rensemidler Det er 33 produkter.

Underkategorier

 • Måling / test

  Teststrips til måling av vannkjemien i massasjebadet og svømmebassenget. Det er viktig med riktig vannkjemi både for badet og for de som bader. Med Aquacheck sine teststrips vil du få korrekte vannmålinger.

 • Kjemikalier

  Alle svømmebasseng, swimspa og utendørs massasjebad trenger forskjellige kjemikalier til å rense vannet med. Sunbelt Massasjebad har alt du trenger av kjemikalier til utendørs massasjebad. Vi har Norges største nettbutikk av alt du trenger til badet ditt. Rask og billig levering

 • Filter

  Filter til utendørs svømmebasseng, Jacuzzi og motstrømsbasseng. Det er viktig med rene filter i badet, så vannet får sirkulert og renset vannet. Vi anbefaler å skifte filteret 1-2 ganger i året.

 • Spa Tilbehør

  Her vil du finne et bredt utvalg av tilbehør til ditt utendørs boblebad eller svømmebasseng. Vi har mange nyttige redskaper til spabadet så jobben blir enklere med badet ditt.

 • Aroma dufter

  Duft til bad som er utstyrt med aromaterapi. Skap den ekte spa følelsen med herlige dufter!

Viser 1 - 33 av 33 produkter
Viser 1 - 33 av 33 produkter