Ph - / Delphin Spa Ph minus

Delphin Spa Ph minus senker pH og Alkalinitet i ditt boblebad.

Les merShow less
kr 170.00 (inkl. mva)
Merkelapper:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Delphin Spa PH minus senker pH og Alkalitet.

PH- verdien i spabad skal være mellom 7,0 og 7,4.

For lav PH- verdi kan skade komponenter i spabadet, samt føre til kalk- og metallavleiringer som vanskeliggjør desinfiseringen av massasjebadet.
For høy PH- verdi kan før til irritasjon av hud og øyne.

3 stk teskjeer Delphin Spa PH plus pr. 1000 liter vann senker PH- verdien på vannet med ca. 0,2 enheter (hardheten i vannet er imidlertid avgjørende, da hardt vann kan kreve mer og mykt vann kan kreve mindre).
Dersom PH- verdien i massasjebadet varierer veldig kan dette være fordi verdien av klor, bromin eller aktiv syre ikke er korrekt.

Granulat

H318 Gir alvorlig øyeskade

Sikkerhetsdatablad

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Vekt
1,5 kg
Vedlegg
Hurtigstartguide
Må leses før du starter opp ditt nye bad
Last ned (426.15KB)

Produktvideoer

Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Rensemidler
kr 245.00 (inkl. mva)
Delphin Spa Filter Cleaner fjerner kalk, organiske partikler, oljerester og andre urenheter som har samlet seg i filteret. Denne filterrensen sprøytes på og skylles av etter 5-10 minutter.
Thermolokk
kr 7,500.00 (inkl. mva)
Tilstand: Nytt produkt Thermolokk til massasjebad i størrelsen 230 x 230 cm og i fargen grå. Lokket er 13cm tykt, og godt isolert. Lokket tåler fint 2 meter med snø og en voksen person på inntil 100kg kan gå på...
Rensemidler
kr 165.00 (inkl. mva)
Klor Quick Tabs for vannrensing i spa. Oppløses raskt i vann, slik at du får en hurtig desinfisering i vannet. Passer utmerket hvis det har vært flere i badet eller til swimspa.
Spa Tilbehør
kr 690.00 (inkl. mva)
Nyhet ! Fastmontert bar, stødig og robust. Plasseres over filterboks/skimmer. Dette kan kjøpes til alle bad som har den bevegelige(flyter opp og ned) filterboks/skimmer.
16 andre produkter i samme kategori:
Kjemikalier
kr 249.00 (inkl. mva)
Spa Defender hindrer kalkavleiringer i badet og rørsystem. Mye brukt for fjerning av scale i vannlinjen.
Aroma dufter
kr 109.00 (inkl. mva)
Aromakuler - Cosmo. For deg som har aromaterapi til boblebadet ditt.  Duften gir en herlig spa opplevelse.
Rensemidler
kr 1,495.00 (inkl. mva)
Aqua Finesse Swimspa er en av de letteste måtene for å vannet rent og bakteriefritt. Du bruker 2 tabletter i uka. Fjerner urenheter og organisk smuss. Tilsatt klaringsmiddel for å gi ekstra blankt vann. Aqua Finesse...
Kjemikalier
kr 259.00 (inkl. mva)
Spa Klor Granulat løser seg raskere opp i vannet. Brukes for de med klor løsning til massasjebad og swimspa. Vi leverer til hele landet!
Rensemidler
kr 189.00 (inkl. mva)
SpaFrog Bromin Gul patron til Spa Frog. Monteres i Spa frog flotør eller i bad hvor systemet er ferdig montert. Rekker til 3-4 uker avhengig av bruk.
Rensemidler
kr 245.00 (inkl. mva)
Delphin Spa Filter Cleaner fjerner kalk, organiske partikler, oljerester og andre urenheter som har samlet seg i filteret. Denne filterrensen sprøytes på og skylles av etter 5-10 minutter.

Meny

Innstillinger