Badets eget rensesystem - Rensesystem i boblebad

Badets eget rensesystem

Det unike systemet med balansert filtrering tilbyr deg bekymringsfri bruk av badet. Dette sammen med ozonapparatet, som nøytraliserer forurensing og dreper bakterier, gjør at badet ditt praktisk talt ikke trenger vedlikehold.

Filtreringssystem

Med badets styresystem kan du selv bestemme når filtreringssyklusen skal starte og hvor lenge den skal vare. Når badet er i filtreringsmodus passerer alt vann i badet flere ganger gjennom filteret i løpet av en time. For enkelte modeller er dette forhåndsprogrammert, og kan ikke påvirkes av bruker.

Ozon

Vannet som er filtrert tilføres ozongass, denne gassen dreper bakterier. Ozon gass er luktfri og ufarlig for den som bruker badet. Alle Sunbelt bad er utstyrt med ozonator som produserer ozongass. Ozonatoren arbeider under filtreringssyklusen og reduserer behovet for bruk av f.eks klor. Dette øker vannkvaliteten og gjør at det kan gå lengre tid mellom hvert vann bytte. 

Microban

Vi benytter den nyskapende teknologien Microban. Microban er en antibakteriell beskyttelse mot vekst av bakterier som kan forårsake ubehagelige lukter og som flekker til badets overflate. Denne ingrediensen uten lukt, smak eller farge er inkorporert i badene våre og vi garanterer at det aldri blir slitt.

UV rensing

UV lampe for spabad. Denne er med på å sikre at vannet i badet ditt er bakteriefritt og klart. Denne er montert i de fleste av våre modeller. Kjemikaliebruken forminskes med hele 40% om du har UV rensing i badet.

Meny

Innstillinger