Om oss

Om Sunbelt Massasjebad Norge

Sunbelt Massasjebad Norge forhandler kvalitets massasjebad til svært konkurransedyktige priser. Vi har over 20 års erfaring. Fire fabrikkene som vi har hovedagentur på i Norge har eksportert bad til Alaska og Canada i over 30 år. Som kjent har disse landene samme klima som oss i Norge, og badene våre er konstruert for å tåle det tøffe klimaet som vi har her oppe i nord. Vi er medlem av Europas største forhandler kjede av massasjebad, med over 600 forhandlere i 25 ulike europeiske land. Dette gjør at vi har meget store innkjøp (over 22000 bad i 2017), som igjen resultere i rimeligere bad for deg som kunde. Som direkte importør til Norge, så er det ingen fordyrende ledd til deg som kunde. Sunbelt Massasjebad Norge var i 2016, 2017, 2018, 2019,2020, 2021 og 2022 Norges største spabutikk med over 1200 solgte bad pr år over hele landet. Vi har hele 50 bad i utstilling og 8 swimspa i utstilling så her finnes det noe for enhver smak og behov. 65% av salget vårt kommer igjennom eksisterende kunder som anbefaler oss videre. Se vår presentasjon av firma  her

Tenk deg en avslappende massasje i ditt eget varme massasjebad. Plasser badet ditt i hagen eller på terrassen slik at du kan bruke det hver dag, sommer som vinter. For å nyte det varme vannet og en stimulerende massasje trenger du kun å stige ned i badet.

Sammenlign og prøv badet. Du er velkommen til å ta våre bad nærmere i øyesyn. Vi har vårt utsalgssted i Heddalsveien 42, på Notodden. (Samlokalisert med Møbelmann 1). Vi anbefaler at du prøvesitter badet før du bestemmer deg, da hvert bad er forskjellig og har forskjellig virkning. På den måten finner du ut hvilket bad du liker best.

Ta kontakt med oss for å avtale visning og testsitte komforten, eller kom innom oss i Heddalsveien 42.   Ansatte

Steinar Kvamme

Daglig leder

90767611

Bedrift@sunbeltspa.no

Torgrim Yli

Økonomi

95421211

Torgrim@sunbeltspa.no

Kristian Hagland

Service leder

90042001

Service@sunbeltspa.no

Marcus Dalen

Servicemedarbeider

90042001

Service@sunbeltspa.no

Tomas Langrind

Salgskonsulent

48245700

Tomas@sunbeltspa.no

June Grindalen

Økonomi- og salgssekretær

48111651

june@sunbeltspa.no

Elisabeth Jamtveit

Sekretær 

48135411

elisabeth@sunbeltspa.no

                                                            

Showroom:  

Sunbelt Massasjebad Norge
  Heddalvegen 42
  3674 Notodden

Kontor / lager adresse, utstilling av swimspa, hageboder og terrassetak:

 Sunbelt Massasjebad Norge
    Inger Floods veg 4

3676 Notodden

Hvorfor velge Sunbelts utendørsbad:

- Vi kan tilby over 200  ulike modeller i mange ulike farger fra hele 5 fabrikker som vi har hoved agentur på i Norge. Fra to personers bad til motstrøms basseng.

- Kort leveringstid, 850-900 bad til enhver tid på vårt sentrallager og vi har 200 bad på lager i Norge året rundt, selv kan du også skreddersy badet ditt med det utstyret du trenger og ikke bli dyttet på unødig utstyr som du ikke har bruk for og må betale ekstra for, grunnet lang leverings tid hos de fleste andre leverandørene i Norge.

- Vi har også et stort delelager fysisk i Norge for å kunne betjene kunden raskest mulig. Kundeservice er noe som blir satt høyt hos oss her i Sunbelt Massasjebad, og vi har som sagt Europas største sentrallager som leverer med kort leveringstid.

- Et Sunbelt massasjebad trenger minimalt med vedlikehold, fordi alle badene våre er  totalt vedlikeholdsfrie innvendig som utvendig. Det finnes ikke treverk i badet i det hele tatt, som kan angripes av skadedyr.

- Alle bad leveres komplett med låsbart lokk, heldekkende bunn, lys og svært brukervennlig display.

- Enkel montering, bassenget fylles direkte fra hageslangen.

- Badets rensesystem gjør at vannet kun trengs å byttes ca 1-4 ganger i året,  ikke som i en stamp som dette må gjøres ukentlig. Alle våre bad leveres med skimfilter, ozon renseanlegg og UV rensing

- Alle spa komponentene er levert av ledene produsenter på markedet. Dette gjør det enkelt for deg som kunde og alltid har tilgang til reservedeler i fremtiden.

- Vi gir deg også innføring i bruk av badet samt opplæring for optimalvannkvalitet.

- Både kar og kabinett er isolert, dette kombinert med vinterisolert lokk gjør at utebadet kan stå ute under barske forhold hele året.

- Badet er isolert etter TERMOS prinsippet. Energien fra pumpene gjenvinnes i massasjebadet og bidrar til å holde elektrisitet kostnadene nede. En pumpe gir en varme effekt på ca. 600 w. Overskudds varmen fra pumpene vil bidra til å holde vannet varmt.
Alle våre bad blir trykktestet med vann etter overfarten fra USA.
Vi har 18 års erfaring innen salg av massasjebad i Norge.

Meny

Innstillinger