Delphin Spa Shock

Klorfritt oksideringsmiddel med rask virkning.Fjerner urenheter og organisk smuss. Tilsatt klarningsmiddel for å gi ekstra blankt og klart vann i massasjebadet.  Benyttes etter bading.

Les merShow less
kr 239.00 (inkl. mva)
Merkelapper:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Klorfritt oksideringsmiddel med rask virkning. Fjerner urenheter og organisk smuss. Tilsatt klarningsmiddel for å gi ekstra blankt og klart vann. Benyttes etter bading.

Delphin Spa Spa Shock er en aktiv syre som har flere bruksområder
Produktet brukes først og fremst som grunndesinfeksjon i kombinasjon med Spa Shock Support, men kan også brukes til sjokkbehandling i tillegg til kontinuerlig desinfeksjon på klor- eller brominløsning.

Spa Shock kan brukes både i steder for, og sammen med klor.
Spa Shock er en veldig mild desinfeksjon som passer dem som synes at klor er ubehagelig. Aktiv syre krever imidlertid mer tilsyn pga. sin mildhet, og man må oftere tilsette kjemikalier for at badevannet skal være friskt og optimalt.

I tillegg til Spa Shock må man bruke "Delphin Spa Spa Shock Support" (skumfritt algemiddel) hver uke for å unngå algevekst i badevannet.

Dosering:
Sjokkbehandling, samt etter bytting av badevann: Tilsett 20g (4 teskjeer) pr. 1000 liter vann.
Etter bading: Tilsett 20g (4 teskjeer) pr. 1000 liter vann.
For kontinuerlig desinfeksjon når badet ikke er i bruk: Tilsett 20- 40g (4- 8 teskjeer) pr. 1000 liter vann pr. uke.

H302 Farlig ved svelging.

H314 Gir alvorlige etseskader på hud og øyne

H317 Kan utløse en allergisk reaksjon

H318 Gir alvorlig øyeskade

H319 Gir alvorlig øyeirritasjon

Sikkerhetsdatablad

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Vekt
1 kg

Produktvideoer

Sist vist
Rensemidler
kr 239.00 (inkl. mva)
Klorfritt oksideringsmiddel med rask virkning.Fjerner urenheter og organisk smuss. Tilsatt klarningsmiddel for å gi ekstra blankt og klart vann i massasjebadet.  Benyttes etter bading.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Thermolokk
kr 6,800.00 (inkl. mva)
Thermolokk til massasjebad i størrelsen 223 x 223 cm og i fargen grå og brunt. Lokket er 13cm tykt, aluminiumsfoliert  og godt isolert. Lokket tåler fint 2 meter med snø og en voksen person på inntil 100kg kan gå på...
Spa Tilbehør
kr 850.00 (inkl. mva) kr 1,000.00
Spa Vac / støvesuger er et meget nyttig verktøy for alle spa og bassengeiere. Dette benytter man til å støvsuge ut all skitt og smuss som ligger på bunnen av bassenget uten at det tar med seg vann.
Rensemidler
kr 1,495.00 (inkl. mva)
Aqua Finesse Swimspa er en av de letteste måtene for å vannet rent og bakteriefritt. Du bruker 2 tabletter i uka. Fjerner urenheter og organisk smuss. Tilsatt klaringsmiddel for å gi ekstra blankt vann. Aqua Finesse...
16 andre produkter i samme kategori:
Aroma dufter
kr 109.00 (inkl. mva)
Aromakuler - Cosmo. For deg som har aromaterapi til boblebadet ditt.  Duften gir en herlig spa opplevelse.
Rensemidler
kr 1,239.00 (inkl. mva)
Aqua Finesse er en av de letteste måtene for å vannet rent og bakteriefritt. Du bruker 1 tri klor tablett i uka og X antall ml veske(ferdig blandet) i forhold til antall liter vann det går i badet. Fjerner urenheter...
Hjem
kr 999.00 (inkl. mva)
AquaFinesse Pool hjelper deg med å gi deg krystallklart, trygt badevann uten slimete vegger eller kalsiumavleiringer. Det kan også tillate deg å redusere bruken av kjemikalier for vannbehandling med opptil 70%. En...
Hjem
kr 329.00 (inkl. mva)
Metallioner kan forårsake grumsete eller grønt/brunt vann og i noen tilfeller kreves det et spesialprodukt for å overvinne problemet. Metallmagi binder metaller i vannet og hjelper til med å filtrere dem ut.  

Meny

Innstillinger