Installasjon av spa

Installasjon av spa

Alle våre bad er isolert for Norsk klima og leveres komplett med lokk. Badet er kreves ingen fast vanntilførsel, men et strøm uttak i nærheten av badet kreves. Badet plasseres ganske enkelt på et plant og stabilt underlag. Fyll i vann med hage slangen, koble i støpselet. Etter noen timer har varmeelementet sørget for en behagelig temperatur og badet er klart for å tas i bruk. 

Leveranse og plassering

Badet ditt leveres normalt kantstilt. Dette gjør at det er lettere å trekke det frem på f.eks en tralle eller lignende til den plassen du har valgt.

Plassering

Når du velger plass til ditt bad, tenk på at det må være en elektrisk kontakt i nærheten, og at alle strømførende ledninger må koples av fagfolk.

  • Bad med 3 vannpumper krever 32 A kurs.Bad mad 2 pumper og 1 airblower  krever 25 amp kurs.Bad med 2 vannpumper krever 20 amp kurs, og bad med en vannpumpe er det tilstrekkelig med en 16 A kurs.
  • Jordfeilbryter må monteres.
  • Karet må plasseres slik at det er plass nok til å komme til servicelukene på sidene.
  • Underlaget skal være plant, slik at hele karet står på underlaget. Når badet er fylt med vann, veier det mellom 1200 kg og 2500 kg, avhengig av hvilken modell du har valgt. Et stabilt underlag er derfor nødvendig. Om karet skal plasseres på et tredekke, kontrollere konstruksjonen og foreta eventuelt nødvendig forsterkning. En betongplate på 15-20 cm er det beste underlaget.

Plassering ute

Badet er beregnet for utendørs plassering, levers komplett med lokk og kan brukes hele året rundt. Badet sørger selv for at vannet filtreres, renses og varmes opp. Ved normal bruk er det tilstrekkelig å skifte vann hver tredje måned.  Badets kontrollsystem har en innebygget frostsikring for å forhindre frysing. Denne kobles inn ved ca 8 grader i vannet. Dersom frostsikringen aktiveres, starterpumpen og sirkulere vannet for å forhindre at det fryser.

NB! Alle våre bad leveres med en utfyllende brukerveiledning på norsk.

Her finner du brukerveiledningen vår:

Brukerveiledning

Brukermanual saltsystem

Følg linken vår for å se hvordan man tilkobler strøm.

Se de vanligste funksjonene til et massasjebad her .

Meny

Innstillinger