Svømmebasseng i hagen fra Sunbelt Massasjebad

Hvorfor velge motstrøms basseng i hagen istedenfor svømmebasseng? 

Med et motstrøms basseng kan du svømme året rundt i varmt vann. Vi har rene motstrøms basseng for deg som vil svømme og trene, og vi har 2-soner basseng med egen massasjedel. Et basseng i hagen gir mye glede for liten og stor. Med et motstrøms basseng blir bruks område mye bredere enn med et vanlig svømmebasseng.  Våre modeller er utstyrt med Balboa komponenter og display som er verdens ledende innen spa. Alle bassengene er utstyrt med Ozon Renseanlegg og man kan i tillegg få saltsystem som er mer skånsomt mot huden. Vi bruker den nyeste teknologien i alle våre bad.

Svømmebasseng i hagen fra Sunbelt                                                             

 Svømmebasseng i hagen fra Sunbelt

Plassering av bassenget

Et motstrøms basseng veier fort 1000 - 1800 kg med vann. Det er derfor viktig at underlaget tåler dette, slik at bassenget ikke synker. Vi anbefaler å støpe en plate til motstrøms bassenget. Badet kan stå frittstående eller felles ned i terrasse eller hage. Det er viktig å tenke på at det er inngang til alle sidene for vedlikehold.

Vi leverer svømmebasseng til hele landet og bruker både egen utkjører og transportselskap til å frakte. Vi gjør det som er billigst og best for kunden. Under ser dere noen eksempler på hvordan svømmebassengene blir levert og plassert

Levering av svømmebasseng              

 Svømmebasseng i kran

Plassering av svømmebasseng             

 Svømmebasseng i hagen

Kombinere swimspa med massasjebad

Vi har både 1-soner og 2-soner motstrøms basseng.

1-soner er kun beregnet til svømming og trening.

Med en 2-soner kan du kombinere svømming og massasjebad. Du kan ha forskjellige temperatur i sonene. Man vil gjerne sitte å slappe av i massasjedelen i 38 grader, mens dette vil kanskje bli litt varm å svømme i. De aller fleste svømmebassengene våre kan du nå få med WiFi ready. Dette gjør så du kan kontrollere bassenget til en hver tid med en enkel app på smart telefonen din eller nettbrettet ditt.

Med et svømmebasseng fra Sunbelt Massasjebad gjør du en god investering som du vil ha god nytte av i veldig mange år. Vi har service arbeidere rundt om i hele landet for å hjelpe kunden raskt, om problemet skulle oppstå.

Svømmebasseng i hagen fra Sunbelt

Swimspa

Frittstående basseng i hagen

Lokkløfter

Meny

Innstillinger