Terrassetak

Sunbelt Massasjebad har lang erfaring med terrassetak, alle våre terrassetak kommer fra den anerkjente produsenten Palram. Vi lagerfører hvit og grå i mange størrelser. Lenger ned kan du få inspirasjon, leveringsmuligheter og hvordan monteringen er.

Olav Terrassetak                                          

Alle størrelser finner du under kategorien "tak og vinterhage".  Vi begynte å satse på terrassetak for noen år siden, og dette har gått over all forventning.

De er laget i aluminium og har polykarbonat i taket (klart plexiglass med UV resistans i). Takplatene filtrerer bort solens UV stråling og slipper igjennom et behagelig lys.

Her har du et solid terrassetak med galvanisert stål og pulverlakkert aluminium som er forventet å ikke ruste på 15 år. Med dette terrassetaket kan du sitte ute selv når regnet hagler ned, og oppbevare tingene dine under tak.  Med 10mm polykarbonat og ekstra forsterkede lag i bearbeidet aluminium er dette et godt valg av terrassetak.  

Takene er 100% vedlikeholdsfrie

                                             

Der taket er festet i veggen, kan du justere fra 260cm til 305cm og på det laveste punktet ca 200cm høyt.

Terrassetaket er enkelt å montere, det følger med god bruksanvisning - samtidig har vi bra video på hjemmesiden som viser hvordan det monteres. Monteringstiden er ca 6 timer.

Settene levers med profiler i pulverlakkert aluminium, intregert takrenne med nedløpsrør i en søyle, takplater og alt annet for montering. Ideell takvinkel er 8 grader (ca 3,5 cm fall pr meter ut), men de kan justeres fra 10cm til 15 cm.

Takene er godkjent for snølast opptil 150kg pr m2, noe som tilsvarer ca 1 meter med tørr nysnø og ca 30 cm med våt snø.

Vi har også sidevegger, både til å rulle ut, og en annen som er fastmontert.

Velkommen til en hyggelig handel

Meny

Innstillinger