Paviljong

Sunbelt Massasjebad Norge selger paviljonger i mange størrelser, i meget god kvalitet. I en paviljong fra Sunbelt Massasjebad, kan du kose deg ute med familie og venner.

Strukturen i Palermo-lysthuset er solid, holdbar og gir beskyttelse mot sol og regn. Vi leverer til hele landet, disse leveres på dør med Bring.

                        

                                    Bruksmulighetene for paviljong er mange

Palermo helårs paviljong har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året. Den kan brukes som et kjølig tilfluktssted på de varmeste sommerdagene, eller du kan sitte der tørt og godt mens det regner. Vi har også kunder som har plassert sitt utendørs spa under, så du kan sitte der i all slags vær.

Takpaneler i polykarbonat, nesten ubrytelige 6mm toveggs polykarbonat har stor støtbestandighet. Behandlet unike bronsvinduer - overøfrer naturlig sollys på overskyet, skyfri og gir rikelig med nyanse på de late sommerdagene.

Paviljongene fra Sunbelt Massasjebad tåler alt slags vær, og det er ikke nødvendig å fjerne paneler i vintersesongen. Perfekt å vinterlagre hagemøbler, dersom du velger en paviljong med vegger.

De er 100% UV-beskyttet og gir fullstendig UV-blokkering. De misfarger ikke og blir ikke sprøtt over tid. Klart til å montere ferdig kuttet paneler.

   Rustbestandig pulverlakkert ramme laget av kraftig aluminium og laserskåret galvanisert stålkontakt. Klart til å montere forhåndsborede profiler. Alle skruer er inkludert.

Forankring og fotputer er inkludert - strukturen kan flyttes og forankres til en hvilken som helst overflate - robuste aluminiumspoler.

det er intrigert luftspalte i toppen på taket.

Meny

Innstillinger