Utendørs boblebad på hytta

Hvilket boblebad burde du velge til hytta?

På hytta tilbringes ofte fritiden med familie og venner, Med et utendørs massasjebad plassert på hytta, vil du kunne slappe av og kose deg mer. Tenk hvor avslappende det er å gå rett oppi et varmt massasjebad i 38c etter en lang dag på ski. Det er viktig å velge et bad som passer til deg og din families behov. Er dere mange på hytta, kan det være lurt å velge et spabad med plass til mange personer. Er dere ikke så mange, velg et mindre et. Man burde også vurdere om man vil ha boblebad med eller uten seng i det. Husk at sengen tar en del plass i badet. Sunbelt Massasjebad har Norges største utvalg av spabad i alle størrelser og design. Vi hjelper deg med å finne et som passer til deg.

Det er ca 50% av våre kunder som kjøper massasjebad til hytten sin. Hvor deilig er det ikke å slappe av i en Jacuzzi sammen med familien i varmt vann? Alle våre bad leveres med ekstra tykt lokk, god isolasjon og de fleste badene våre er WiFi ready. At badet er WiFi ready betyr at du kan ha en tilleggsmodul til badet ditt. Med denne modulen kan du styre badet enkel med telefonen din. Du kan styre varme, pumper og lys. Dette betyr at hvis det for eksempel er 2 uker til du skal på hytta igjen, kan du sette ned gradene på badet. Dagen før du skal på hytta, kan du sette opp gradene igjen og vannet er varmt til du kommer opp. På denne måten kan du spare en del strøm når badet ikke er i bruk. For å ha muligheten må du ha trådløst nett på hytten.

Sunbelt har 19-års erfaring og levert over 9000 bad til fornøyde kunder. Service og biten etter salget er det vi setter høyest.

Spør oss om det er noe du lurer på, vi hjelper deg gjerne. Vi kan organisere frakt / kranbil om du ønsker det.

Gjør hytten din til et enda bedre sted og være, med bad fra Sunbelt Massasjebad Norge

Trygghet

Det er viktig for deg som kunde å føle deg trygg på din handel av utendørs boblebad. Det er mange penger som skal investeres i et produkt, og du skal ha massasjebadet i veldig mange år fremover. Vi i Sunbelt har 14års erfaring med spa. Vi er meget godt kjent i bransjen, og holder oss oppdatert ved å reise på messer rundt i verden for å se på nyheter og få nye agenturer. Vi har egne service arbeidere her på Notodden, samt at vi har et stort nettverk rundt i Norge med service arbeidere som er i nærheten av deg for å hjelpe. Vi anbefaler alle som skal kjøpe Jacuzzi å kjøpe av noen som har drevet lenge og har god økonomi. Sjekk gjerne økonomien til selskapet på www.proff.no . Er økonomien god, vil din forhandler mest sannsynlig være der i lang tid fremover.

Plassering og levering

Om du skal ha massasjebadet på terrassen er det viktig at terrassen din tåler denne vekten. Skal du felle det ned i terrassen, må du tenke på at det skal være lett tilgjengelig å komme inn i badet ved en eventuell reparasjon. Vi anbefaler derfor å lage luker til dette. Skal du ha boblebadet i hagen, er det viktig å ha en flat underlag til dette. Vi anbefaler derfor å støpe, slik at det ikke eventuelt synker. Man kan velge mellom å hente badet her på Notodden, få det tilkjørt av oss, vi kan sende badet til en terminal hvor du enten kan hente det selv, eller vi organiserer med kranbil derfra. Frakt og kranbil kommer eventuelt i tillegg.

Montering

Montering må skje av en autorisert elektriker med egen kurs fra sikringsskapet. Det er ikke vanskelig, og kan skje ved veiledning over telefon fra oss.

Helikopter levering av boblebad

Meny

Innstillinger