Vinterhage

Sunbelt Massasjebad har nå lang erfaring med vinterhager. Vinterhagene kommer fra anerkjente Palram og er av høy kvalitet.

En vinterhage vil forlenge sommeren din med mange måneder, som du kan bruke "ute" uten  at været har noen betydning. En vinterhage om sommeren hjelper deg til å nyte den norske uforutsigbare sommeren mer. I vinterhage fra Sunbelt, kan du nyte en god frokost under tak, uansett vær. Middagen kan du grille utendørs, og spise innendørs i vinterhagen - det føles alltid som du sitter ute. Her kan du nyte sene kvelder med familie og venner. Du har 3 doble skyvedører med lås, som er plassert på begge kortsidene og en i fronten. Den er plassert på midten av alle frontene. Så du har alltid mulighet til å sitte med 3 av sidene åpne.

Vinterhagene er ideelt for det norske klimaer, lager i pulverlakkert aluminium og galvanisert stål. Rammeverket er pulverlakkert aluminium og fester i galvanisert stål, så det er ikke fare for rust på mange år.

Takplatene er ikke av glass; de er laget av 10mm polykarbonat og ekstra forsterkede lag. Ser ut som plastplater, Polykarbonat er 200 ganger sterkere enn glass i styrkeforhold / antall millimeter. Moderne drivhus har i dag ofte polykarbonplater på ca 3,5-4,5mm og de står oppe i Norge hele vinteren. Disse platene er på 10mm.

Alle vinterhagene har intrigerte takrenner for regnvann.

Se også denne videoen av vinterhage fra Sunbelt Massasjebad

Meny

Innstillinger