Teknisk info om boblebadet og swimspa

Litt teknisk informasjon om badets komponenter

I teksten under gi vi deg litt generell informasjon om hvilke dele man har i et massasjebad.

Computeren

Computeren er badets hjerne, den styrer alle badet funksjoner. Dette er bades viktigste komponent, og her er det viktig at man har noe med kvalitet. Vi bruker Balboa, som produserer de beste komponentene på markedet.

Pumpene

Pumpen er den komponenten som gir deg massasje. Vi har gått gått opp fra 2,5 hk pumper til 3 hk, for å kunne gi deg en enda kraftigere massasje. De fleste andre produsentene bruker fremdeles 2,5 hk, noe som vil gi deg et bad med mindre kraft i.

Standard lokk

På grunn av elektrisitetskostnadene er isolering viktig. Derfor tilbyr vi deg et isolert lokk, spesielt tykt på 13 cm, som gjør at varmetapet gjennom dette er praktisk talt lik null. Lokket holder også vannet rent og det beskytter badet mot påvirkninger utenfra. Lokket har også en helling slik at det ikke skal legge seg vann og snø på toppen av lokket.(renner av)

Lokk for arktiske forhold.

Sunbelt har pr dags dato det beste lokket på markede som tåler en enorm vektbelastning.
Man trenger ikke være redd for barn og unger skal gå igjennom om de skulle finne på å klatre opp på badet. Lokket tåler meget store mengder med snø, og man slipper å bekymre seg for strømregningen. Ca 90% av varmen stiger og man kan ses på illustrasjonstegningen hvordan dette i prinsippet virker.
Med lokket følger det med 4 hengelåser som man kan låse badet, så barn og uvedkommende ikke har tilgang til det. 

Karet

Karet består av forskjellige lag. Akryllaget (det utvendige laget) med Microban støpt inn (antibakterielle substanser) gir en pen ferdigbehandling. Polyvinylen gjør at akrylen fester seg godt til polyesteren. Forskjellige lag med polyester gjør at man får en meget sterk konstruksjon.  

Microban

Vi benytter den nyskapende teknologien Microban. Microban er en antibakteriell beskyttelse mot vekst av bakterier som kan forårsake ubehagelige lukter og flekker til badets overflate. Denne ingrediensen er uten lukt, smak eller farge. Den er støpt inn i badene våre og vi garanterer at det aldri blir slitt. 

Bunnen

Hele bunnen på badene våres er laget av ABS kunststoff(hard plast). Dermed vil ikke f.eks. mus og skadedyr kunne komme seg inn og skade materialene som brukes i badene. Platen som brukes på badene våre vil også hindre fukt og kulde mot å trenge igjennom under badet.

Kabinettet

Kabinettet er laget av syntetisk materiale og finnes i vakker trebrun farge eller i flammende grå teak. Materialet er svært isolerende og er spesielt motstandsdyktig mot virkningene av sollys, regn og snø. Kabinettet blir produsert av Eon, som er vedensledende innen denne teknologien.

Konstruksjonen

Badets innvendige konstruksjon er laget av et holdbart syntetisk stoff. Mange av dagens produsenter bruker treverk, som vil råtne i årene som kommer.

Heat save system

Hvert bad er laget med systemet Heat Save Insulation. (Varmeisolasjon). Det er spesielt utformet for å minimalisere varmetapet og for å maksimisere den energiske effektiviteten. I tillegg blir badet mer støyfritt i bruk og elektronikken inne i badet er beskyttet mot is og fuktighet. Badene våre har isolasjonen i yttervegg slik at man får gjenvinning fra varmen som pumpene lager.

Sparing av energi

Alt har blitt gjort for at badet skal spare maksimalt på energien. Hvert bad er helt isolert og utstyrt med et lokk som fullstendig dekker badet. På tross av et lavt energiforbruk kan pumpene gi en intensiv massasje med en kraftig vannstrøm. Ved hjelp av gjentatt bruk av varmen fra pumpene og varmeelementet, vil den månedlige energiregningen være mye lavere enn ved bruk av andre massasjebad. Denne besparelsen kan være på 25 til 40 % per år.

Filtreringssystem

Det unike systemet med balansert filtrering gir deg bekymringsfri bruk av badet. Dette sammen med ozonapparatet og UV lampen, som nøytraliserer forurensing og dreper bakterier, gjør at badet ditt praktisk talt ikke trenger vedlikehold.

Kontrollpanelet

Badene har kontrollpanel som er lett å bruke. Med digitale og opplyste indikasjoner på blant annet temperaturen, forskjellige pumpefunksjoner og luftinnsprøytingen. Med denne diagnostikken kan du selv kontrollere badet med et øyekast. Kontrollpanelet blir produsert av Balboa som er den ledende på markede.

Dyser og luftinnsprøytning

De forskjellige mulighetene for sitte- og liggeposisjoner gir deg en stor skala av unike massasjemuligheter. Kroppen din masseres nedenfra og opp. Massasjedysene er strategisk plassert for maksimal komfort og effekt. Blant mange muligheter kan du velge det badet som passer deg best.

Via en luftinnsprøyter og gjennom forskjellige luftdyser, blir en behagelig luft sprøytet inn i badet.

Roterende dyser 

Sunbelt Spas benytter Waterways dyser, de beste dysene på markedet. Disse dysene er roterende og leveres i flere varianter, for forskjellige typer massasje. 

LED lys

Lys har en klar innflytelse på vår sinnstemning. Med det balanserte farge-spektrumet i vår valgfrie fargebelysning kan du skape den rette stemningen: atmosfære, sensuell, avslappende eller oppmuntrende. Ikke bare bader du i det varme avslappende vannet, men også i gløden av den spesielle belysningen. Vår lyspakke innholder 25 lysdioder montert i ditt bad. Lysene kan rotere mellom ulike farger eller låses til din yndlingsfarge.

Stereo

Med vårt unike lydsystem hører du og kjenner du musikken både over og under vann. Høytalerne er integrert i karet   Du vil oppleve et lydbilde du aldri har kjent maken til. Med den unike SpAudio teknologien er du omgitt av milioner av lydvibrasjoner, og du bokstavelig talt bader i lyd! Dvs. du forstyrrer ikke andre slik som tradisjonelle utenpåliggende høytalere gjør.

TV og DVD

Bobler til din favorittfilm. Med den valgfrie TV-skjermen med DVD-spiller er
det mulig. Det er herlig å tilbringe tid i ditt spa med en god film. Eller nyt
musikk av eget valg som lyder supert over vårt vanntette audiosystem spesielt
designet for SunbeltSpas.
Da følger det med en dvd spiller som spiller de fleste formater.
Du kan se en film eller tv mens du tar deg et avslappende bad. 
Tv står inne i en vanntett kasse så den ikke skal bli ødelagt av fukt og temperatur svingninger.

Meny

Innstillinger