Omega Boblebad

Omega Boblebad er praktisk boblebad fra Coast Spas fra Canada. Massasjebadet har de viktigste funksjonene som et massasjebad skal ha. Coast Spas har patent i en rekke funksjoner som gjør massasjebadet helt annerledes enn noen andre i verden. Massasjebadene er godt vinter isolert da disse er produsert i Canada som har samme klima som Norge.

Vi leverer til hele landet!

Les merShow less
kr 125,000.00 (inkl. mva)
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Omega Boblebad er praktisk boblebad fra Coast Spas fra Canada. Massasjebadet har de viktigste funksjonene som et massasjebad skal ha. Coast Spas har patent i en rekke funksjoner som gjør massasjebadet helt annerledes enn noen andre i verden. Coast Spas har det beste filtrerings systemet på markedet i dag og dette viser en rekke tester. 83% raskere filtrering av vannet og 20% mer effektivt enn alle konkurrentene.  Massasjebadene er godt vinter isolert da disse er produsert i Canada som har samme klima som Norge.

Sunbelt Massasjebad Norge  selger badene fra Coast Spas mellom 40%-60% rimeligere enn forrige importør, så flere har muligheten til å nyte "World's best built spas" og dette er et slagord de kan leve opp til.

Spa Frog in-line system er nå inkludert på alle Coast spas som vi selger. Med dette systemet gjør det mye enklere og mindre tid krevende på ha rent og bakterie fritt vann i badet ditt. Spa Frog in-line system blir rensemidler og mineraler automatisk dosert inn i vannet ditt. Det er valgfritt om du vil bruke Spa Frog eller andre rense systemer som for eksempel klor.

Boblebadene er noen av de dypeste på markedet, så man slipper å ha skuldrene over vann og fryse på vinteren.

Hvorfor kjøpe Freedom Massasjebad fra Sunbelt Massasjebad Norge:

Vi kan tilby 50 ulike modeller i 25 ulike farger Fra to personers til svømmebasseng(Swimspa). Priser fra kr 29.990,-. Vi tilbyr sortemanget fra 5 fabrikkene som vi har hovde agentur på i Norge, som har eksportert bad til Alaska og Canada i over 30 år (andre leverandører i Norge har stort sett kun en fabrikk). Kort leveringstid, 800-900 boblebad inne til enhver tid på vårt sentrallager, og vi har også ca 100 bad på lager her i Norge. En av markedets beste garanti ordninger, selve boblebadet er totalt vedlikeholdsfritt, og det finnes ikke treverk i massasjebad det hele tatt. Alle Massasjebad fra oss leveres komplett med låsbart lokk, heldekkende bunn, lys (evt led lys) og svært brukervennlig display. Enkel montering; du trenger kun en kurs fra sikringskapet ditt og boblebadet fylles direkte fra hageslangen. Massasjebadets  rensesystem gjør at vannet kun trengs å byttes ca 1-4 ganger i året (boblebad med saltvannsrensing kun 1 gang pr år). Alle massasjebadkomponentene er levert av ledene produsenter på markedet (balboa,water way,lucite og akvaflow). Dette gjør det enkelt for deg som kunde og alltid har tilgang til reservedeler etter garanti tiden går ut. Vi gir deg også innføring i bruk av boblebadet samt opplæring for optimalvannkvalitet. Både boblebadet og kabinett er isolert, dette kombinert med vinterisolert lokk gjør at boblebadet kan stå ut under barske forhold hele året. Badet er isolert etter ”TERMOS” prinsippet. (En pumpe lager 600 w med varme). Med denne metoden å isolere på, vil du redusere strømforbruket ditt radikalt. Energien fra pumpene gjenvinnes i boblebadet et og bidrar til å holde elektrisitet kostnadene nede. Alle kunder som kjøper boblebad fra oss får brukerveiledning på Norsk. Vi har meget lang erfaring med salg og service av boblebad i Norge. Har et stort delelager i Norge og på sentrallager i Nederland til alle våre massajebad.

Teknisk info

Personer: 4 personer

Mål: 167,5 x 212 x 96,5cm

Antall dyser: 32 eller 46 (rustfritt stål)

Kapteinsete 2stk m/nakkeputer

LED lys

Bløte nakke puter

Automatisk filtreringsystem

Zyklon filtrering (83% raskere og 20% mer effektiv)

Ozon 03 Pluss (Nyeste ozon systemet)

Antibakteriell overflate (microband)

Undervannslys

Ledlys i alle luft og vann kontrollere rundt i kanten

Ledlys i displayet, langs vannlinjen og ned i badet

Heatinsulation

Bunndrenering

1 eller 2 pumper à 3HK

3kw varmeelemnt( Titanelement)

Automatisk filtreringssystem

Termolokk - låsbart

Vinter isolert

Startpakke kjemikalier

Vedlikeholdsfritt kabinett

Heldekkende bunn i glassfiber plast. ( holder varmen inne og små kryp ute)

 

 

 

Antall liter: 946 liter
Vekt:  Ca 350 Kg
Vekt med vann 1296 Kgs
Tilkobling 240 V/1 x 20A eller 400 v 3 x 10A

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Volum
346 liter
Ramme
Vedlikeholdsfritt
Lengde
212 cm
Bredde
167,5 cm
Høyde
96,5 cm
Vekt
350 kg
Antall sitteplasser
4
Antall dyser
46
Kabinett
Kompositt
Overflatebehandling
Antibakteriell Microband
Filtersystem
Automatisk
Varmekolbe
3 kwh
Elektronikk
Balboa
Vannpumper
2
LED-lys
Ja
Strømtilkobling
240 V/1 x 20A eller 400 v 3 x 10A
Ozon Rensing
Ja
Thermo lokk
Ja

Produktvideoer

Sist vist
4-5 personer
kr 125,000.00 (inkl. mva)
Omega Boblebad er praktisk boblebad fra Coast Spas fra Canada. Massasjebadet har de viktigste funksjonene som et massasjebad skal ha. Coast Spas har patent i en rekke funksjoner som gjør massasjebadet helt annerledes...
16 andre produkter i samme kategori:
4-5 personer
kr 169,000.00 (inkl. mva)
Massajebadet er en av markedets aller beste på isolasjon, slik at du får lave driftskostnader. Rio kommer fra Clear Water spa i USA. Vi leverer til hele landet!
4-5 personer
kr 81,200.00 (inkl. mva)
Boblebad Glance Comfort er i en serie boblebad med god kvalitet som er meget prisgunstige,men har de viktigste funksjoner som et boblebad skal ha.
4-5 personer
kr 199,900.00 (inkl. mva)
Edge Massasjebad er et flott boblebad med plass til 6-7 personer og mye utstyr. Topp kvalitet fra Coast Spas i Canada. Vi leverer til hele landet!
4-5 personer
kr 115,000.00 (inkl. mva)
Boblebad Mallorca Superior er i en serie bad med Tennerife og Malta. Disse badene er i en rimelig serie som har de viktigste funksjonene som et massajebad skal ha. Disse er godt vinter isolert for vårt klima i Norge....
4-5 personer
kr 99,000.00 (inkl. mva)
Boblebad Mallorca Deluxe er i en serie bad med Tenerife og Malta. Disse badene er i en rimelig serie som har de viktigste fuksjonene som et massejebad skal ha. Disse er godt vinterisolert for vårt klima i Norge.

Meny

Innstillinger