Majorca 4 x 3 meter

Flott bassengoverbygg i varmlakkert aluminium og polykarbonat. Passer swimspa mellom 3-4 meter. 

Overbygget er lett å bruke, det er stilrent og praktisk. Med dette kan du også svømme under tak om du ønsker. 

Les merShow less
kr 69,900.00 (inkl. mva)
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Overbygget er skinnefritt og designet med et "Push`n Lock" system, noe som gjør det tryggere for barn og dyr. Det er enkel montering med god monteringsmanual, samt video. Laget for å tåle harde værforhold med slagfast og UV-beskyttende polykarbonatpaneler, som gir 90% lystransmisjon. Pulverlakkert aluminium sertifisert med Qualicoat. Qualimarine-etiketten og rustfritt stål og nylonhjul for høy holdbarhet ved klorvann. Enkel betjening av en person på grunn av lett hjulbasert besign, åpnes helt utenfor bassengkanten, og kan nås fra begge ender. Testet for å tåle vind opptil 110km/t og 50kg/m2 med snø. 

Unike tetningslister hindrer oppbygging av skitt nær bassenget.

På vinterstid må du bruke thermolokkene i tillegg, for ekstra isolasjon. 

Les merShow less
Produktdetaljer

Produktvideoer

Sist vist
Hjem
kr 69,900.00 (inkl. mva)
Flott bassengoverbygg i varmlakkert aluminium og polykarbonat. Passer swimspa mellom 3-4 meter.  Overbygget er lett å bruke, det er stilrent og praktisk. Med dette kan du også svømme under tak om du ønsker. 
16 andre produkter i samme kategori:
Paviljonger
kr 3,690.00 (inkl. mva)
Skyvedører med myggnetting til paviljong og vinterhage Skyvedør med myggnetting som passer våre paviljonger og vinterhager fra Palram Brukes for å holde insektene ute og gir mulighet for ekstra lufting Leveres i...
Peisbord
kr 16,990.00 (inkl. mva)
GI DINE GJESTER EN VARM VELKOMST Med velkomstdrikken plassert på det lekre peisbordet og flammene som speiler seg i glassene er stemningen satt. Velkommen til en lang og varm utekveld! 
Hjem
kr 225.00 (inkl. mva)
Bakdel til medium store dyser på passion bad.  Dysene som passer denne er 8,5cm brede i front av dysen. 
Hjem
kr 0.00 (inkl. mva)
Det er fint å bestille en vareprøve for å se hva som passer best inn hos deg.Bestill Svalbard XXXL - Rillet nå!Vareprøven er gratis, du betaler kun frakt!
Paviljonger
kr 49,850.00 (inkl. mva)
Bergen helårs paviljong er et utmerket tilskudd til hagen din for å skape et sted for både festlige lag og rolige stunder.Et perfekt tilfluktsted der man kan slappe av, spise en bedre middag med familie og...

Meny

Innstillinger